Allmänna villkor

Allmänt

Du behöver inte betala förrän du beställt något av våra dokument. Vi inleder alltid med kostnadsfri rådgivning där du först får prata med en av våra rådgivare som kommer att ge dig råd om vilka dokument som du behöver utifrån din familjesituation.

 

Priser

Alla priser på dinfamiljejurist.nu är angivna inklusive moms. Inga extra kostnader för rådgivning eller möte med någon av våra jurister tillkommer.

 

Leverans

Vid köp av dokument uppstår köpet i samband med att du bokar en tid hos oss för inledande juridisk konsultation med en av våra jurister. De juridiska dokument som du har köpt kommer att levereras via säker e-post inom 14 dagar efter ditt andra samtal med den jurist som har hand om ditt ärende.

 

Ångerrätt och reklamation

Vid köp av dokument från oss skapas skräddarsydda dokument som är speciellt utformade efter den information som du lämnat till oss. Dokumenten har en unik personlig prägel och du har därför ingen ångerrätt efter genomfört köp enligt 11 § punkt 3 Distansavtalslagen.

Om du inte är nöjd med dina dokument kan du alltid göra en reklamation på kontakt@familjeavtal.se. Vi kommer att handlägga ditt ärende och göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.