6eb326c0abd52ddd055aebcf0c1efd05_familijeAVTALlogo

FÅ ETT GRATIS VÅRDNADSTESTAMENTE OCH FAMILJECHECK

  Med ett vårdnadstestamente kan du påverka:

  • Att dina barn får en trygg uppväxt

  • Att dina barn växer upp i en välbekant miljö

  • Att dina barn inte splittras

  • Myndigheternas beslut vid val av ny vårdnadshavare

  • Vårdnadstestamentet är 100% gratis och utan förpliktelser

  Med en familjecheck får du:

  • Juridisk bedömning av just din livssituation och familjekonstellation

  • Genomgång av arvsreglerna samt eventuella problem och möjligheter

  • Du blir rustad för att möta framtiden, innan problem uppstår

  • Genomgång av din ekonomiska och juridiska situation vid dödsfall, sjukdom och separation/skilsmässa

  Vad är ett vårdnadstestamente?

  När ett barn går miste om sina föräldrar ska domstolen utse en ny vårdnadshavare. Socialnämnden ska då utreda barnets sociala situation och ansöka hos tingsrätten om att en särskild vårdnadshavare och förmyndare utses. Ett vårdnadstestamente är en förklaring till behöriga myndigheter om vem du som förälder önskar ska ta hand om dina barn för händelsen att du skulle gå bort i förtid. I vårdnadstestamentet kan du namnge en person eller ett par som du litar på och som du vet att dina barn kommer att trivas och vara säker hos. Enligt gällande lagstiftning ska domstolen beakta föräldrarnas vilja i den mån det inte anses orimligt.

  Vad är ett vårdnadstestamente?

  Familjerätt innehåller många risker och fallgropar. Med god framförhållning kan dock dessa faror omvandlas till möjligheter. Med vår familjecheck får ni koll på er familjs juridiska och ekonomiska situation i händelse av bortgång, sjukdom och separation/skilsmässa. Precis som man försäkrar sig mot olyckor och brand kan ni med hjälp av vår familjecheck säkra er mot onödiga familjekonflikter och ekonomiska bekymmer. Våra skickliga rådgivare ger er en tydlig översikt av familjens rättsliga situation och hjälper er att fatta rätt beslut så att ni kan förbättra familjens situation genom t.ex. testamente, framtidsfullmakt eller samboavtal.

  a65148a44f7572f2d71ab93b960733f7_Trustpilot_logo

  Semmy Vincent

  Vill passa på att tacka rådgivare Denis för ett extremt matnyttigt samtal. Vi gick igenom fullmakt samt testamente på ett otroligt professionellt samt pedagogiskt sätt. Kan starkt rekommendera Denis samt jurist Melina.

  Max Nilsson

  Tack för hjälpen, bra kundservice och bra bemötande. Var i kontakt med både Moa och Denis, som var båda väldigt trevliga. Juristen Melina gick sedan igenom dokumenten med mig väldigt pedagogiskt. Tack för all hjälp!

  Sanna

  Fick hjälp med att upprätta ett testamente. Alltid ett trevligt, professionellt och hjälpsamt bemötande av rådgivaren Denis! Uppskattar den pedagogiska genomgången av dokumentet med FamiljeAvtals jurist. Tack för hjälpen! Rekommenderas varmt